Törökország: már csak a „lényeg” hiányzik Dzsudzsákék arénájáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.06. 09:42
null
Ha elkészül, kívülről így néz majd ki a Bursaspor új stadionja (Fotó: stadiumdb.com)
Szinte már teljesen elkészült a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Bursaspor stadionja, a legfontosabb (látvány)elemet azonban még nem szerelték fel.

A Bursaspor játékosai edzésen már kipróbálhatták a Krokodil Arénát, de arra még várniuk kell, hogy tétmeccsen is pályára lépjenek új otthonukban.

A létesítmény a legfontosabb előírásoknak már megfelel, a csaknem 45 ezer néző befogadására alkalmas stadionban a székeket is felszerelték, ám apróbb hiányosságok még akadnak.

Ezek közül az egyik, talán a legfőbb, hogy az aréna névadó állatának, a krokodilnak a feje egyelőre hiányzik. Az alsó állkapocs és a fogak már a helyükre kerültek, de a fej felső részének a felszerelése még hátravan.

Ettől persze a gyepen még lehetne meccset játszani, a stadion átadása azonban tovább csúszik. A legfrissebb hírek szerint a Bursaspor a következő öt hazai találkozóját még a régi otthonában vívja, míg az új arénában először 2016 januárjában léphet pályára, amikor a Trabzonspor lesz a vendége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik