Bursaspor: Dzsudzsák aláírt, helyi idő szerint délután 3-kor mutatják be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 09:38
null
Dzsudzsák Balázs a Bursaspor Facebook-oldalán
A török Bursaspor labdarúgócsapata a klub sálját tartó Dzsudzsák Balázsra változtatta meg Facebook-borítóképét – a magyar válogatott csapatkapitányát helyi idő szerint 15.00-kor (magyar idő szerint 14 órakor) mutatják be Bursában. A szélső már aláírt új klubjához, délután a török média képviselőinek és a szurkolóknak mutatják be.

 

„Sziasztok! Ma érkeztem ki Bursába! Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, és azután sor kerülhet az aláírásra – írta még vasárnap Dzsudzsák Balázs hivatalos Facebook-oldalán. – Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt, ebben a gyönyörű új stadionban és fanatikus városban!"

Dzsudzsák a héten már megegyezett a Bursaspor vezetőségével, illetve korábban a Dinamo Moszkvával is egyezségre jutottak a törökök, a szélső pedig átesett az orvosi vizsgálatok egy részén, és már alá is írt – a játékos ezt a Class FM Morning Show című műsorában meg is erősítette.

A magyar játékos elárulta, hajlandó lett volna lemondani négy hónapos moszkvai fizetéséről, hogy januárban, már szabadon igazolható labdarúgóként aláírhasson a Herthához, de úgy érezte, a német klub részéről csak Dárdai Pál ragaszkodik a megszerzéséhez. Dzsudzsák elmondta, a berlini klub csak hitegette, nem vállalt garanciát a téli szerződtetésére, konkrétumok egyszer sem hangzottak el a tárgyalások során.

A bursaspordabugun.com című honlap arról ír, hogy a Dinamo Moszkvától távozó labdarúgó ötezer eurót, átszámítva több mint másfél millió forintot kap minden pályára lépése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik