Bursaspor: Dzsudzsák mesés prémiumot kaphat – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 07:22
null
Dzsudzsák Balázs az alapfizetése mellett meccsenként ötezer eurót kaphat a Bursaspornál (Fotó: mynet.com)
Mint, arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs török sajtóértesülések szerint évente 1.7 millió eurót keres majd a Bursaspor labdarúgócsapatánál, most pedig újabb részletek láttak napvilágot a magyar válogatott szélső szerződésével kapcsolatban.

 

A bursaspordabugun.com című honlap arról ír, hogy a Dinamo Moszkvától távozó labdarúgó ötezer eurót, átszámítva több mint másfél millió forintot kap minden pályára lépése után.

A korábbi híreknek megfelelően tehát Dzsudzsák alapfizetése csökken (a Dinamónál a hírek szerint nagyjából 2.5 millió euró volt az éves fix keresete), de a juttatásokkal együtt havi szinten így is 161 ezer eurót, vagyis több mint 50 millió forintot tehet majd zsebre a Bursaspornál.

Ha a hároméves szerződést aláíró magyar futballista a török bajnokság hátralévő 33 fordulójában mindannyiszor szerepet kapna, csak a prémiumokból 51.3 millió forintos bevételre tenne szert.

Ha a sajtóhírek megfelelnek a valóságnak, akkor Dzsudzsák egy évben, ha minden bajnokin pályára lép, 1.865 millió eurót (580 millió forintot) kereshet. A hároméves szerződés ideje alatt összesen pedig 5.6 millió eurót (1 milliárd 740 millió forintot).

Dzsudzsák a héten már megegyezett a Bursaspor vezetőségével, illetve korábban a Dinamo Moszkvával is egyezségre jutottak a törökök, így már csak formalitások vannak hátra a szerződéskötésig, amelyre hétfőn kerülhet sor.

A játékos megérkezéséről több kép is felkerült már az internetre, a magyar válogatott szélső már nyilatkozott, és a Facebook-oldalán is üzent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik