Besiktas: Dzsudzsák a héten csatlakozhat – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 07:18
null
A Besiktas tervezett kezdője a következő idényben – egyelőre még csak képzeletben Dzsudzsákkal
Egybehangzó török sajtóhírek szerint közel a megegyezés a Dinamo Moszkva és a Besiktas, valamint a török klub és a moszkvai egyesületet elhagyni készülő, ott még féléves szerződéssel bíró Dzsudzsák Balázs között.

 

Akad olyan oldal, amelyik azt írja, hogy a magyar szélső már a héten csatlakozik az isztambuli klub keretéhez. A szurkolói fórumokon mindenesetre kiemelt helyet foglal el Dzsudzsák a lehetséges nyári érkezők között, sőt, ahogy az ilyenkor lenni szokott, előlegezett bizalomként már a kezdőcsapatba is bekerül.

Csakúgy, mint az új fiú Loic Rémy, valamint Dzsudzsák moszkvai klubtársa, a középhátvéd Douglas. Utóbbival sajtóhírek szerint már meg is egyeztek a törökök. A magyar szélsőről – akiért több ajánlat futott be – viszont még további egyeztetésekre van szükség. A Besiktas képviselői mindenesetre Moszkvában vannak, ami meggyorsíthatja az ügymenetet – legalábbis török lapok, köztük a Fanatik szerint.

A Nemzeti Sport Online ugyanis úgy értesült, nem folynak ennyire előrehaladott egyeztetések az ügyben, és arról egyelőre szó sincs, hogy a jelenleg a Dinamóval Ausztriában készülő szélső néhány napon belül csatlakozna a Besiktashoz. (Ettől függetlenül a török klub és a Hertha érdeklődése valós, de még a Dinamóval folytatott, a szerződéshosszabbításról szóló egyeztetések sem tekinthetők befejezettnek.)

Dzsudzsák Balázs és a Besiktas kapcsolata az utóbbi napokban rendre téma volt a nemzetközi, leginkább a török sajtóban.

Eközben a német Kicker úgy tudja, hogy Dzsudzsák Balázsnak idényenkénti 3 millió eurót garantál a Dinamo Moszkvánál az év végén lejáró szerződése, a Hertha viszont maximum 1.1 milliót tudna neki ajánlani egy esztendőre.

A Dárdai Pál által irányított berlini csapat helyzetét nehezíti, hogy Dzsudzsák iránt más csapatok is érdeklődnek, ráadásul a Dinamo Moszkva már megtette szerződéshosszabbítási ajánlatát a magyar szélsőnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik