Dinamo: Dzsudzsák előtt az új szerződés, válaszra várnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 20:04
null
Új szerződést ajánlanak – de elfogadja-e<br /> Dzsudzsák? (Fotó: fcdynamo.ru)
Az orosz Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov megerősítette, hogy a klub valóban szerződéshosszabbítási ajánlatot tett Dzsudzsák Balázsnak, és a magyar válogatott csapatkapitányának válaszára vár.

„Dzsudzsákhoz hasonló statisztikákkal – hét gól, tizenhárom gólpassz – kevesen rendelkeznek Európában a posztján játszók közül. Új szerződést ajánlottunk neki, és most a válaszára várunk” – idézi a Szport-Ekszpressz a TASZSZ hírügynökségre hivatkozva Csercseszovot. A Szovjetszkij Szport ugyancsak megerősítette az információt, a lap újságírója az Ajax elleni mérkőzés után beszélt Csercseszovval. Az edző elmondta: az év végén lejáró szerződésű Dzsudzsák eladásából nem várhat sok pénzt a Dinamo, mely tisztában van vele, hogy a szélsőnek vannak bőven kérői.

Dzsudzsák pénteken a Dinamo Moszkva edzőtáborából posztolt képet saját Facebook-oldalára, a következő szöveggel:

„Ezen a gyönyörű helyszínen zajlik az edzőtábor, holnap az Ajax ellen játszunk. A sok híresztelés megtisztelő, de inkább az edzéssel foglalkozom, ha bármi történik, szólni fogok!”

Dzsudzsák Balázs szerződése 2015 decemberének végén jár le, tehát a 2016 januári átigazolási időszakban szabadon szerződtethetővé válik, ha nem hosszabbít a Dinamóval.

A Dinamo Moszkva szombati felkészülési mérkőzésén 2–2-re végzett a holland Ajaxszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik