H. Á. 2019.11.15 11:17 Frissítve: 2019.11.15 11:32

Légiósok: Bogdán Ádám újra aláírhat volt csapatához – sajtóhír

Skót lapértesülések szerint januárig a skót élvonalbeli Hibernian csapatánál folytatja pályafutását Bogdán Ádám, 20-szoros magyar válogatott kapus. A 32 éves játékos számára új klubja nem ismeretlen, hiszen legutóbb, az elmúlt idényben is a skótok játékosa volt, akkor a Liverpool FC adta kölcsön. 

Bogdán Ádám fél év kihagyás után talált magának csapatot  (Fotó: Twitter)

 

Skót lapértesülések – többek között az Edinburgh Evening News – szerint az élvonalbeli Hibernian karnyújtásnyi közelségbe került ahhoz, hogy leigazolja Bogdán Ádámot. A 32 éves játékos az előző idényben is a klub labdarúgója volt, akkor a Liverpooltól került kölcsönbe az edinburgh-i klubhoz, most azonban szabadon igazolhatóként csatlakozhatna a Hibshez, miután a nyáron lejárt a szerződése a Liverpoolnál.

Bogdán az elmúlt időszakban csapatot keresett, eleinte Budapesten a Vasasnál tréningezett, az elmúlt fél évben legkomolyabban a svéd AIK-nál került szóba a szerződtetése, ám ott végül nem tartottak rá igényt.

A Hibs felnőttcsapatának jelenleg csupán két bevethető kapusa van, ezért biztonsági szempontokat is figyelembe véve szeretnének egy harmadikat is igazolni. A sajtóhírek szerint Bogdán rövid távú szerződést köthet régi-új klubjával, januárig írhat alá.

2019.11.15 11:15:06

Légiósok H. Á.

Skót lapok szerint a 20-szoros válogatott kapus fél év kihagyás után talált magának csapatot – egyelőre januárig.