Légiósok: Bogdán Ádám elbúcsúzott a Liverpooltól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.30. 19:17
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a hivatalos honlapján már június elején tudatta, hogy nem hosszabbítja meg Bogdán Ádám szerződését. A magyar kapus most a saját Facebook-oldalán búcsúzott el a klubtól.

„Négy éve írtam alá Liverpoolba, és most eljött az idő, hogy elköszönjek. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szurkolt nekem, és hozzásegített ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas klubban játszhattam. Rengeteg szép emlék marad meg erről az időszakról. Örökké hálás leszek, és kiváltságosnak érzem magam azért, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal edzettem és játszottam együtt. Biztos vagyok benne, hogy a klub még sokáig a siker útján marad, hiszen nagyszerű emberek dolgoznak minden területen. Ehhez szeretnék további kitartást és szerencsét kívánni!” – írta Bogdán Ádám a Facebook-oldalára.„Négy éve írtam alá Liverpoolba, és most eljött az idő, hogy elköszönjek. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szurkolt nekem, és hozzásegített ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas klubban játszhattam. Rengeteg szép emlék marad meg erről az időszakról. Örökké hálás leszek, és kiváltságosnak érzem magam azért, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal edzettem és játszottam együtt. Biztos vagyok benne, hogy a klub még sokáig a siker útján marad, hiszen nagyszerű emberek dolgoznak minden területen. Ehhez szeretnék további kitartást és szerencsét kívánni!” – írta Bogdán Ádám a Facebook-oldalára.

Bogdán Ádám 2015 júliusában igazolt a Liverpoolhoz, ám Jürgen Klopp menedzser rendre kölcsönadta, így mindössze hat tétmérkőzésen jutott szóhoz a „vörösöknél”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik