Légiósok: az exfradista jolly joker bárhol megállja a helyét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.02. 16:57
A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia Nicosia korábbi magyar válogatott játékosát, Leandrót méltatja az egyik szigetországi internetes portál. A sigmalive.com elemzése szerint a Brazíliában született futballista a csapat Jolly Jokere, minden poszton megállja a helyét, ahol lehetőséget kap.

Az elemzés kiemeli, Leandro az utóbbi időben középhátvédként, balszélsőként és a pálya közepén is kiváló teljesítményt nyújtott, tehát Kosztasz Kaiafasz vezetőedző a későbbiekben is nyugodt szívvel bevetheti őt bármely poszton, nem okoz majd csalódást.

A volt magyar válogatott játékos érdemeit növeli, hogy súlyos sérüléséből felépülve képes megállni a helyét olyan szerepkörökben, melyekben korábban nem próbálták ki.

A Ferencvárosban és a Debrecenben is megforduló Leandro ebben a szezonban – egész pontosan 2015-ben – eddig nyolc bajnokin lépett pályára, és két gólt szerzett. Csapata, az Omonia Nicosia a negyedik helyről kezdi meg a küzdelmeket a ciprus élvonal felsőházi rájátszásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik