Légiósok: Adorjánék sztrájkra készülnek, döntés csak kedden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.02. 18:58
Az olasz Virtus Entella hét játékosa, köztük Adorján Krisztián is aláírta azt a nyilatkozatot, amely szerint nem akarják lejátszani a Pisa elleni vasárnapi bajnokit a harmadosztályban.

A játékosok szerintabszurd a helyzet, hiszen két nappal az előtt kell pályára lépniük, hogy az illetékes bíróság kedden meghozza az ítéletét arról, hogy a Virtus a 2018–2019-es szezonban a Serie B-ben vagy a Serie C-ben szerepel.abszurd a helyzet, hiszen két nappal az előtt kell pályára lépniük, hogy az illetékes bíróság kedden meghozza az ítéletét arról, hogy a Virtus a 2018–2019-es szezonban a Serie B-ben vagy a Serie C-ben szerepel.

A másodosztály létszámáról és feltöltéséről folyó pereskedés a végkifejletéhez közeledik. A Virtus a számára kedvező ítéletben bízva kitart amellett, hogy a Serie B-ben a helye. A csapat a Serie C első fordulójában, szeptember 17-én 3–1-re nyert a Gozzano vendégeként (Adorján Krisztiánnal a kispadon), azóta viszont nem játszott bajnokit – riválisainak többsége viszont már nyolc mérkőzésnél tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik