Serie A: közel az egyezség Guzmics ügyében – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.05. 10:53
null
Guzmics 23 hónappal ezelőtt szerződött Krakkóba (Fotó: krakow.sport.pl)
A corrieredellosport.it információi szerint nagyon közel a megállapodás Guzmics Richárd átigazolásával kapcsolatban. A Wisla Kraków magyar válogatott labdarúgója az olasz élvonalbeli újonc Pescaránál folytathatja a pályafutását.

A játékos menedzserét, Filipovics Vladant éppen Krakkóban értük utol, aki ma Lengyelországban egyeztet Guzmics Richárd jövőjéről.

„A Pescara valóban az érdeklődők között van. Előrehaladott egyeztetések folynak, de még semmi nem dőlt el. Az olasz csapat mellett további három klub érdeklődik a védő iránt” – nyilatkozta Filipovics az olasz hírekre reagálva az NSO-nak. A játékosügynök szerint Guzmics ügye egy-két napon belül lezárulhat, olasz források szerint akár a mai napon.

A lehetőségről már korábban is beszámolhattunk, miként arról is, hogy a vevők 500 ezer eurót (155.5 millió forintot) fizetnének a védőért. Az ár ezúttal is megerősítést kapott, annyi kiegészítéssel, hogy a 29 esztendős játékos – akinek krakkói szerződése 2017 nyaráig érvényes – két évre ír majd alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik