Légiósok: a FIFA elutasította az Asztana beadványát, játszhat Kleinheisler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 16:18
Csütörtökön pont került az NK Osijek télen szerződtetett magyar labdarúgója, Kleinheisler László ügyére: a FIFA elutasította az Asztana beszámolóját, így Kleinheisler pályára léphet az eszékiek színeiben. 

Mint beszámoltunk róla, a horvát bajnokságban második helyen telelő eszéki klub tájékoztatása szerint Kleinheisler Lászlóingyen igazolt az NK Osijekhez azt követően, hogy felbontotta szerződését a kazah bajnokkal. Közben kiderült,hogy az Asztana jelentős összeggel tartozik Kleinheislernek, aki emiatt döntött az egyoldalú szerződésbontás mellett. A kazah klub vezetősége azonban ezt nem fogadta el, és a FIFA-hoz fordult.Mint beszámoltunk róla, a horvát bajnokságban második helyen telelő eszéki klub tájékoztatása szerint Kleinheisler Lászlóingyen igazolt az NK Osijekhez azt követően, hogy felbontotta szerződését a kazah bajnokkal. Közben kiderült,hogy az Asztana jelentős összeggel tartozik Kleinheislernek, aki emiatt döntött az egyoldalú szerződésbontás mellett. A kazah klub vezetősége azonban ezt nem fogadta el, és a FIFA-hoz fordult.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség kivizsgálta az esetet, az ügyre pedig csütörtökön pont került: az eszékiek a hivatalos honlapjukon számoltak be róla, hogy a FIFA jelezte a klub felé, elutasította az Asztana beadványát – a döntés értelmében a 24 éves magyar középpályás jövő hét szerdától már pályára is léphet új csapatában.

Kleinheisler László így játszhat az éllovas Dinamo elleni, február 24-i rangadón. Húsz forduló után az Osijek 37 ponttal a horvát bajnoki tabella második helyén áll; a Dinamo 51-gyel vezet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik