Légiósok: a legendás Bayern-doktor jó hírrel szolgált Kleinheislernek

Vágólapra másolva!
2016.07.28. 11:51
A Bayern volt csapatorvosa – 1977 és 2015 között állt a bajorok alkalmazásában, 1995-tól a német válogatottnál is számítottak a tapasztalatára –, Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt Münchenben megvizsgálta Kleinheisler Lászlót, és jó hírrel szolgált a Werder Bremen magyar labdarúgójának.

A müncheni vizsgálat is megerősítette a korábbi brémai diagnózist, miszerint ágyéksérülése van a szélsőnek. Az egy héttel korábban még augusztus végére gondolt visszatéréssel ellentétben azonban Müller-Wohlfahrt azt a tájékoztatást adta, hogy erre akár a hónap közepén is sor kerülhet.a korábbi brémai diagnózist, miszerint ágyéksérülése van a szélsőnek. Az egy héttel korábban még augusztus végére gondolt visszatéréssel ellentétben azonban Müller-Wohlfahrt azt a tájékoztatást adta, hogy erre akár a hónap közepén is sor kerülhet.

A Werder a hírek szerint nem sürgeti a visszatérést, inkább óvatosan közelít a kérdéshez. A klubnál inkább megvárják, amíg a 22 éves középpályás teljesen felépül.

Kleinheisler korábban ugyanilyen sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a magyar válogatott Belgium elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik