nemzetisport.hu 2016.02.13 11:20 Frissítve: 2016.02.16 08:33

Légiósok: Nikolics Diagne csapattársa és rekorder lehetne

Lengyel sajtóhír szerint a Tiencsin Teda az egyik kínai klub, amelynek érdeklődését felkeltette a Legia Warszawa labdarúgócsapatát erősítő Nikolics Nemanja.

Tiencsin tavaly az ipari negyedében történő óriási robbanással került be a hírekbe, most a város legjobb futballcsapata robbantana


Pénteken megírtuk, hogy több – meg nem nevezett – kínai klub is érdeklődik a Legiában remek szezont futó Nikolics Nemanja iránt. A Sportowe Fakty legfrissebb híre szerint igen meggyőző ajánlat érkezett a magyar válogatott csatárért, mégpedig a Tiencsin Tedától.

Ez az a klub, amely a télen megvette az Újpesttől Mbaye Diagne-t, és amelynek edzője Dragan Okuka, a Diósgyőrben játszó Drazsen Okuka apja.

A legtöbb pénzt a lengyel bajnokságban szereplő labdarúgóért a török Trabzonspor fizette ki, amely 2011-ben 5.25 millió euróért szerezte meg Adrian Mierzejewskit a Polonia Warszawától. A Sportowe Fakty cikke szerint Nikolics lehetne az új rekorder, amennyiben ő és a Legia is elfogadná a Teda ajánlatát. A csatár azonban ezt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak:

„Befutott egy-két anyagilag roppant csábító ajánlat, de nem csábultam el. Január közepén jeleztem is a vezetőknek, bárki kopogtathat, nem érdekel. Ha úgy alakul, a nyáron visszatérhetünk erre a kérdésre, addig azonban egyetlen cél lebeg a szemem előtt: tisztességesen befejezni azt, amit elkezdtem.”

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.