Légiósok: Nikolics Diagne csapattársa és rekorder lehetne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.13. 11:20
null
Tiencsin tavaly az ipari negyedében történő óriási robbanással került be a hírekbe, most a város legjobb futballcsapata robbantana
Lengyel sajtóhír szerint a Tiencsin Teda az egyik kínai klub, amelynek érdeklődését felkeltette a Legia Warszawa labdarúgócsapatát erősítő Nikolics Nemanja.


Pénteken megírtuk, hogy több – meg nem nevezett – kínai klub is érdeklődik a Legiában remek szezont futó Nikolics Nemanja iránt. A Sportowe Fakty legfrissebb híre szerint igen meggyőző ajánlat érkezett a magyar válogatott csatárért, mégpedig a Tiencsin Tedától.

Ez az a klub, amely a télen megvette az Újpesttől Mbaye Diagne-t, és amelynek edzője Dragan Okuka, a Diósgyőrben játszó Drazsen Okuka apja.

A legtöbb pénzt a lengyel bajnokságban szereplő labdarúgóért a török Trabzonspor fizette ki, amely 2011-ben 5.25 millió euróért szerezte meg Adrian Mierzejewskit a Polonia Warszawától. A Sportowe Fakty cikke szerint Nikolics lehetne az új rekorder, amennyiben ő és a Legia is elfogadná a Teda ajánlatát. A csatár azonban ezt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak:

„Befutott egy-két anyagilag roppant csábító ajánlat, de nem csábultam el. Január közepén jeleztem is a vezetőknek, bárki kopogtathat, nem érdekel. Ha úgy alakul, a nyáron visszatérhetünk erre a kérdésre, addig azonban egyetlen cél lebeg a szemem előtt: tisztességesen befejezni azt, amit elkezdtem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik