Lech: Kádárt a Juve szélsőjéhez hasonlítják, újabb olasz kérő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 17:49
null
Kádár Tamás (fehérben) a Palermóval tárgyal (Fotó: Action Images)
Olasz sajtóértesülések szerint a Lech Poznan magyar válogatott védője, Kádár Tamás tárgyalásban áll a Serie A-ban szereplő Palermóval. A futballista ügyében nyilatkozó olasz menedzser, Ruggero Lacerenza bízik a megegyezésben, és a Juventus szélsőjéhez, Stephan Lichtsteinerhez hasonlította Kádárt.

 

A játékos klubja, a Lech Poznan a hét elején megerősítette, hogy Kádár meghosszabbítja nyári távollétét, elősegítve ezzel a jövőjével kapcsolatos tárgyalásokat. Eredetileg hétfőre várták, de Kádár kért (és kapott) még néhány napot az egyeztetésekre. Ebből arra lehet következtetni, hogy a lengyel klub számára elfogadható ajánlat érkezett az általuk meg nem nevezett kérőtől.

Olasz források alapján korábban arról számoltunk be, hogy Nagy Ádámmal együtt a Bologna szerződtetheti a magyar válogatott védőt, a legfrissebb hírek szerint azonban Kádárék a Palermóval tárgyalnak.

„Kádár nagyszerűen teljesített az Európa-bajnokságon. A kilencvenes években született balhátvédről beszélünk, aki a három- és a négyvédős rendszerben is tud játszani. Fizikailag nagyon erős, és bár még mindig fiatal, jelentős tapasztalattal rendelkezik. A Palermo szemügyre vette, várjuk a fejleményeket. A tulajdonságai miatt érdekes játékos lehet a szicíliai klub számára, bízunk benne, hogy pozitív irányba mozdulnak el a tárgyalások. Több együttes is érdeklődik iránta, szeretnénk a legjobb megoldást választani” – mondta a Kádár ügyében nyilatkozó olasz menedzser, Ruggero Lacerenza.

„A karakterjegyei és a dinamikája alapján Stephan Lichtsteinerre emlékeztet. Az ára két és fél millió euró körül mozog” – tette hozzá az ügynök.

Érdekesség, hogy Nagy Ádámhoz hasonlóan Kádárt is a Bolognával és a Palermóval hozták szóba az olasz csapatok közül. Mindkét futballistát a CMG menedzseriroda képviseli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik