Lech: Kádár Tamás húzhatja keresztül az edző tervét

Vágólapra másolva!
2016.11.11. 11:15
null
A magyar légiós pótlására csak egy fiatal játékost találni a poznani keretben (Fotó: lechpoznan.pl)
Miután elégedett a jelenlegi keret erősségével, nem tervez erősítést a téli átigazolási időszakban Nenad Bjelica, a Lech Poznan horvát vezetőedzője. Elképzelését Kádár Tamás miatt kellhet újragondolnia.

 

A Przeglad Sportowynak nyilatkozó szakember annyi kiegészítést azért megengedett magának, hogy esetleges távozók esetén a pótlásról természetesen gondoskodniuk kell.

Biztos távozó egyelőre egy van a keretben. Paulus Arajuuri már a nyáron előszerződést kötött a Bröndbyvel, és a megállapodás január elsejével életbe is lép. A finn pótlását azonban akár házon belül is megoldhatja a horvát szakember. Nem úgy Kádár Tamásét, hiszen őt csupán a 18 éves Robert Gumny helyettesítheti a védelem bal oldalán. Lengyel sajtóhírek szerint a poznaniak felkészültek a változásra, nemcsak keresik, hanem meg is találták a magyar utódját.

Az Eb-n jól teljesítő Kádár után már a nyáron is nagy érdeklődés mutatkozott, de az akkori lehetőségek végül nem konkretizálódtak. Ennek ellenére ott van a levegőben a váltás lehetősége: a nemzetközi sajtó az elmúlt hetekben beszámolt az angol másodosztályú Newcastle, a holland Ajax, a spanyol Betis, valamint Serie A-csapatok érdeklődéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik