Kádár: Bizonyítani akarom, hogy a PL-ben a helyem

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 19:03
null
Kádár a PL-ben bizonyítana (Fotó: Action Images)
Címkék
A Newcastle United labdarúgócsapatának magyar légiósa, Kádár Tamás a The Chronicle-nek elmondta, mindent megtesz azért, hogy tökéletes erőállapotban legyen, és bizonyítsa Alan Pardew menedzsernek, hogy a Premier League-ben van a helye.

Kádárt élvonalbeli klubja a szezon közben a Huddersfield Townnak adta kölcsön, ám egy sérülés miatt a védő nem tudott maradandót alkotni. A magyar utánpótlás-válogatott védelmébe a touloni U21-es tornán tért vissza, amelyen egy mérkőzésen (s annak is az utolsó perceiben) múlt a csoportkörből való továbbjutás.

„Erősnek érzem magam, jót tett, hogy három találkozót játszottunk öt nap alatt. Az a célom, hogy az előszezonban minél jobb teljesítményt nyújtsak, és bebizonyítsam a menedzsernek, hogy bevethet a PL-meccseken is” – nyilatkozta Kádár Tamás.

A magyar légiós a touloni utánpótlástornáról is beszélt: „Három meccsünk is volt, ráadásul a Kína elleni győzelemmel igen jól kezdtük a tornát. Jót tett a számomra, hogy játszhattam azokon a mérkőzéseken, január óta ugyanis nem léphettem pályára. Ezalatt sérüléssel bajlódtam, de most boldog vagyok, hogy ismét egészséges vagyok.

„Most csapatként kell a jövőbe tekintenünk a Newcastle-nél. Ha keményen dolgozunk, nagy dolgokra lehetünk képesek a következő szezonban” – zárta mondandóját Kádár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik