Hertha: Dzsudzsák engedett, közeledtek az álláspontok – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.07.30. 16:51
A német Kicker saját értesüléseire hivatkozva azt írta, hogy közeledtek az álláspontok a német Hertha BSC és Dzsudzsák Balázs közötti egyeztetéseken.

A német szaklap azt írja, Dzsudzsák Balázs engedett valamennyit fizetési igényeiből, így a tárgyalások előrehaladhatnak. Dzsudzsák klubja, a Dinamo Moszkva mintegy kétmillió eurót kér a magyar válogatott labdarúgóért, akinek december végén jár le a szerződése, így ezt követően szabadon igazolhatóvá válik. A berliniek először évi 1.1 millió eurós fizetést kínáltak Dzsudzsáknak, aki viszont nettó kétmilliót szeretett volna kapni – ez így is kevesebb, mint hárommilliós oroszországi bére.A német szaklap azt írja, Dzsudzsák Balázs engedett valamennyit fizetési igényeiből, így a tárgyalások előrehaladhatnak. Dzsudzsák klubja, a Dinamo Moszkva mintegy kétmillió eurót kér a magyar válogatott labdarúgóért, akinek december végén jár le a szerződése, így ezt követően szabadon igazolhatóvá válik. A berliniek először évi 1.1 millió eurós fizetést kínáltak Dzsudzsáknak, aki viszont nettó kétmilliót szeretett volna kapni – ez így is kevesebb, mint hárommilliós oroszországi bére.

Mint arról a Nemzeti Sport Online beszámolt, a Hertha BSC mellett a Serie A is reális lehetőség a magyar légiós számára. Dzsudzsák maga Moszkvába visszautazása előtt annyit mondott a Nemzeti Sportnak, „egyelőre semmi friss hír" átigazolásával kapcsolatban. A szélső a hétvégén nem kapott lehetőséget a Dinamo bajnokiján, vasárnap pedig Budapesten járt a Formula–1-es Magyar Nagydíjon és a Ferencváros–Diósgyőr NB I-es futballmérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik