Hertha: csak az év végén térnek vissza Dzsudzsákra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 20:43
A bz-berlin.de részletekbe menően számolt be arról, hogy Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a Zenit vendégeként 2–1-es vereséget szenvedő Dinamo Moszkvában. A honlap ebből azt a következtetést vonta le, hogy a magyar szélső német kérője, a Hertha csak a téli átigazolási időszakban tér vissza Dárdai Pál vezetőedző első számú kiszemeltjének a megszerzésére.

A cikkben utalást tesznek arra, hogy a nyári átigazolási időszakban a berliniek ajánlatot tettek Dzsudzsáknak, szezononkénti bruttó kétmillió eurós fizetéssel. Ezzel szemben az oroszok is szívesen hosszabbítanának vele: a most nettó hárommillió eurót kereső – az eddigi hírek alapján 2.5 millióról számolhattunk be – légiósnak azonban nagyságrendileg kevesebbet, mintegy kétmillió eurót ajánlottak csupán a közös folytatás idejére.

A honlap úgy fogalmaz, hogy Dzsudzsák – aki szinte kizártnak tartja, hogy hosszabbítson a Dinamóval – átigazolásával a berliniek megvárják a telet, és nem vásárolják őt ki fél évvel a moszkvai szerződésének lejárta előtt. Ezt az összeget inkább odaadják a válogatott csapatkapitányának aláírási pénzként.

Dzsudzsák szerződtetésével kapcsolatban több klub is felvetődött, de a Herthán kívül a napi hírfolyamban már csak a Besiktas érdeklődéséről számolhattunk be.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik