Hamburg: hosszas gondolkodás után döntöttek Stieber jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 07:46
A Bild értesülései szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg vezetősége hosszas gondolkodás után úgy döntött, a téli átigazolási időszakban elengedi a több játéklehetőségre vágyó Stieber Zoltánt. A magyar válogatott támadó a Bundesliga 2.-ben folytathatja a pályafutását.

A 27 esztendős játékos ügye továbbra sem rendeződött, ami biztos, hogy Stieber távozni szeretne, és olyan klubhoz szerződne, amelynél rendszeresen lehetőséget kap – növelve ezzel az esélyét annak, hogy meghívót kapjon a magyar válogatott Európa-bajnoki keretébe.

A hamburgiak sportigazgatója, Peter Knäbel a Bildnek korábban elmondta, amíg nem találják meg Stieber megfelelő helyettesét, nem engedik el az elvágyódó játékost.

A német napilap friss cikkében ugyanakkor leszögezi, a Hamburg minden bizonnyal eleget tesz a futballista kérésének, aki januárban távozhat, és még az is lehet, hogy idő előtt elhagyja a HSV beleki edzőtáborát.

Stieber iránt német sajtóértesülések szerint több másodosztályú csapat is érdeklődik, a Bild a Fortuna Düsseldorfot, az Arminia Bielefeldet és a Nürnberget emeli ki a kérők közül, utóbbi klubnak megszólaltatta a sportigazgatóját is.

„Stieber szerepel a kiszemeltjeink között. A játékstílusa nagyon közel áll a követelményeinkhez, de nem ő az egyetlen jelöltünk” – mondta a Nürnberg képviseletében Andreas Bornemann.

A Bild megjegyzi, Stieber napok óta influenzával bajlódik, de biztosan elősegítené a gyógyulását, ha kedvező fordulatot venne az átigazolási ügye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik