Légiósok: Stieber mérges, Belekbe kellett mennie

Vágólapra másolva!
2016.01.07. 08:56
Várható volt: tegnap Stieber Zoltánnal indult el a törökországi (Belek) edzőtáborba a német élvonalbeli Hamburg. A téli átigazolási időszakban távozni szándékozó, több klub által megkörnyékezett magyar labdarúgó nem örült ennek, viszont a klubvezetők addig ragaszkodnak hozzá, amíg nincs megfelelő helyettese.

„Amíg nincs megfelelő helyettese, addig nem engedjük el” – utalt Peter Knäbel, a hamburgiak sportigazgatója Stieber Zoltánra, aki az őszi szezonban két bajnokin összesen öt(!) perc játéklehetőséghez jutott.Peter Knäbel, a hamburgiak sportigazgatója Stieber Zoltánra, aki az őszi szezonban két bajnokin összesen öt(!) perc játéklehetőséghez jutott.

„Egy kicsit mérges vagyok…” – idézte röviden ugyancsak a Bild az érintett magyar labdarúgót.

Stieber érthetően több játékpercre vágyik, főként a labdarúgó Eb közelsége miatt. Ha továbbra is kispadozik, erősen kérdőjelessé válik a kontinensviadalon való részvétele.

Pedig a szélső után kifejezetten élénk az érdeklődés (többek között a Hannover, a Werder Bremen, a Nürnberg és az FTC vinné), a legfrissebb hírek szerint ismét ringbe szállna érte a Fortuna Düsseldorf. A német másodosztályban szereplő együttesnél már a nyáron szóba került a magyar szélső megszerzése, ami azóta is folyamatosan téma, független az időközben történt edzőváltástól. Az RP információi szerint Stieber fizetése (évi 1.2 millió euró) viszont problémát jelenthet, hiszen az túl magas a Düsseldorfnak.

Mint beszámoltunk róla: a magyar légiós menedzsere, Volker Struth a napokban Hamburgban járt. Stieber hamburgi szerződése 2017 nyarán jár le, értékét a transfermarkt.de 1.7 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik