Dzsudzsák négy évre írt alá a Dinamóhoz - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.01.12. 15:52
null
Dzsudzsák és új, kék-fehér meze a Dinamónál (Fotók: fcdinamo.ru)
Címkék
A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy megegyeztek Dzsudzsák Balázzsal, a magyar válogatott középpályásával, aki négy évre szerződik a klubhoz. A ballábas játékos ma alá is írta új kontraktusát a csapathoz.

A Dinamo mai igazgatósági ülése rábólintott a szakmai vezetőség döntésére, mely szerint kifizetik a magyar balszélsőért az Anzsi Mahacskalának a 19 millió eurós kivásárlási árat.

A megállapodás főbb részleteiről már a hét elején megegyeztek a felek, a szerződés aláírására pedig csütörtökön került sor.

„A vezetőkkel történt mai találkozó inkább már csak formalitás volt, a szerződés részleteiben napokkal ezelőtt megegyeztünk, ma pedig az aláírással hivatalossá tettük a négy évre szóló megállapodást” – mondta az mlsz.hu-nak Dzsudzsák Balázs.

„Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, minden szempontból előrelépés a Dinamóval kötött szerződés. Tegnap a csapat edzőközpontjában jártam, és amit ott láttam, az egyszerűen lenyűgözött. Tökéletes körülmények várnak a Dinamónál, kívánni sem lehetne jobb környezetet, itt tényleg minden adott a jó szerepléshez, büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Az igazi munka jövő héten kezdődik, hétfőn ugyanis edzőtáborba utazunk, Dubaiban készülünk fel a tavaszi szezonra.”

AZ EDDIGI LEGDRÁGÁBB MAGYAR IGAZOLÁSOK
Dzsudzsák Balázs19 millió euróAnzsi Mahacskala (orosz)–Dinamo Moszkva (orosz)
Dzsudzsák Balázs14.5 millió euróPSV (holland)–Anzsi Mahacskala (orosz)
Huszti Szabolcs3 millió euróHannover (német)–Zenit (orosz)
Halmosi Péter2.5 millió euróPlymouth (angol)–Hull City (angol)
Gera Zoltán1.5 millió fontFerencváros–West Bromwich Albion (angol)
Détári Lajos18 millió márkaFrankfurt (német)–Olympiakosz (görög)
Dzsudzsák Balázs2 millió euróDebrecen–PSV Eindhoven
forrás: MTI

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik