Dortmund: Bajner Bálint az első csapattal készülhet

Vágólapra másolva!
2012.11.13. 12:45
Címkék
A Dortmund második csapatának magyar támadója, Bajner Bálint tartja korábbi jó formáját, a hétvégén gólt és gólpasszt is jegyzett, az első együttes vezetőedzője, Jürgen Klopp pedig ma délelőtt arra kérte a labdarúgót, hogy délután már az első kerettel tréningezzen.

Október végén már beszámoltunk róla, hogy a jó idénykezdet után a Dortmund első csapatának vezetőedzője, Jürgen Klopp is figyelemmel követi Bajner Bálint teljesítményét, aki az első négy bajnokiján két gólt szerzett a Borussia II-ben a német harmadosztályban. A 21 éves csatár a hét végén az 1.FC Heidenheim elleni meccsen ismét betalált, sőt gólpasszt is adott, így főszerepet vállalt csapata 2–1-es győzelmében. Ennek elismeréséül ma délután már a német bajnoki címvédő első keretével tréningezhet.Október végén már beszámoltunk róla, hogy a jó idénykezdet után a Dortmund első csapatának vezetőedzője, Jürgen Klopp is figyelemmel követi Bajner Bálint teljesítményét, aki az első négy bajnokiján két gólt szerzett a Borussia II-ben a német harmadosztályban. A 21 éves csatár a hét végén az 1.FC Heidenheim elleni meccsen ismét betalált, sőt gólpasszt is adott, így főszerepet vállalt csapata 2–1-es győzelmében. Ennek elismeréséül ma délután már a német bajnoki címvédő első keretével tréningezhet.

„Jürgen Klopp betartotta korábbi ígéretét. Figyelte Bajnert, és mivel a csatár továbbra is remek formában játszik, lehetőséget ad neki az első csapatnál. A ma délelőtti konditermi edzésen ment oda hozzá és elmondta, hogy számít rá a ma délutáni tréningen” – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a futballista menedzsere, Paunoch Péter.

„A válogatott meccsek miatt többen elhagyták a keretet, ez szerepet játszhat a vezetőedző döntésében, ugyanakkor tudni kell, a második csapatból most egyedül Bálint kapott esélyt arra, hogy a »nagyoknál« bizonyítson. Azt egyelőre nem tudom, mennyi időre szól ez a lehetőség, hogyan alakul majd a csatár további programja ezen a héten, de már ez is egy hatalmas lehetőség, annak ismeretében, hogy csak néhány hónapja szerződött a klubhoz” – tette hozzá a játékosügynök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik