Felkészülés: Dzsudzsák és Guzmics kezdett, csapataik nem nyertek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 17:59
A orosz Dinamo Moszkva – amelyben Dzsudzsák Balázs kezdő volt, s egy félidőt játszott – felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a holland élvonalbeli Ajaxszal. A Guzmics Richárdot a 83. percig soraiban tudó lengyel Wisla Kraków 1–1-re végzett a Zaglebie Sosnowieccel. Balázs Benjámin, Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csereként lépett pályára csapatában.

Balázs Benjámin együttese, a cseh Teplice 1–1-es döntetlent játszott a német Chemnitzer FC-vel. A magyar középpályás a szünetben állt be, s végig a pályán volt a második játékrészben.

Vanczák Vilmosék (Sion) a szünetben 2–0-ra vezettek a svájci Lausanne ellen, azonban 3–2-re kikaptak. A válogatott védő nem játszott.

Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt a szünetben állt be az RB Leipzigbe, amely 3–0-ra legyőzte a cseh Slovan Liberecet. A kapusnak a lipcseiek tudósítása szerint egy nagy védést kellett bemutatnia.

Kádár Tamás kezdőként, Holman Dávid pedig csereként játszott a Lech Poznanban, amely 3–0-ra legyőzte a ciprusi APOEL-t. Kádár végigjátszott a Lechben a ciprusiak ellen, míg Holman Dávid csereként a 67. percben állt be. A poznaniak harmadik magyar játékosa, Lovrencsics Gergő sérülés miatt nem léphetett pályára.

A német élvonalbeli Werder Bemen 11–0-ra nyert a Neuruppin vendégeként. A brémaiak ötödik gólját a horvát Mateo Pavlovic szerezte, aki az előző szezonban a Ferencvárosnál szerepelt kölcsönben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Wisla Kraków (lengyel)–Zaglebie Sosnowiec (lengyel) 1–1
FK Teplice (cseh)–Chemnitzer FC (német) 1–1
Sion (svájci)–Lausanne (svájci) 2–3
Ajax (holland)–Dinamo Moszkva (orosz) 2–2
RB Leipzig (német)–Slovan Liberec (cseh) 3–0
MSV Neuruppin (német)–Werder Bremen (német) 0–11
Lech Poznan (lengyel)–APOEL (ciprusi) 3–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik