Ciprus: bejelentette Leandro távozását az Omonia, hazajöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 08:09
null
A klub bejelentette, Leandro távozik az Omoniától
A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia hivatalos honlapján bejelentette, hogy Leandro távozik a klubtól a nyáron.

„Az Omonia bejelenti, hogy Leandro távozik a klubtól, miután a játékos jelezte az igazgatóságnak, hogy a megváltozott feltételekkel máshol szeretné folytatni” – olvasható az Omonia közleményében.

A klub honlapja kiemeli, hogy a 2010 januárjában a Debrecentől igazolt brazil-magyar játékos bajnoki címhez és két kupagyőzelemhez segítette a nicosiai klubot.

Az Omonia a közleményben köszönetet mondott a játékosnak az elmúlt három évben nyújtott munkájáért, és sok sikert kívánt a karrierjéhez.

Az egyelőre kérdéses, Leandro hol folytatja, de legfrissebb, Ciprusról származó információink szerint a magyar válogatottban is pályára lépő futballista szeretne visszatérni Magyarországra, és van is olyan magyar klub, amelyik szívesen szerződtetné. Leandro egyébként már tavaly év végén is arról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a következő szezontól várhatóan Magyarországon folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik