Légiósok: Leandro valószínűleg visszatér Magyarországra

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 13:28
Korábban beszámoltunk róla, hogy a ciprusi Omonia anyagi gondokkal küzd, és több játékos hosszú távú jövője, így a tízszeres magyar válogatott Leandróé is kérdésessé vált. A futballista a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, szerződése lejártával valószínűleg visszatér Magyarországra.

A ciprusi 24sports információi szerint az anyagi nehézségekkel küszködő Omonia Nicosia labdarúgócsapata drasztikusan csökkenti költségvetését és a játékosok fizetéseit, épp ezért kérdéses, hogy mi lesz a nyáron lejáró szerződésű futballisták – így a korábbi magyar válogatott Leandro – sorsa. A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint a szakmai stáb szeretné megtartani a csapatkapitány Leandrót, ám az anyagi nehézségek miatt a klub piacra dobhatja vagy a szezon végén elengedheti lejáró szerződésű játékosait. A brazil származású, tízszeres magyar válogatott középpályásnak májusban jár le a szerződése.

„Egyelőre részletesen nem szeretnék nyilatkozni a jövőmmel kapcsolatban. Az tény, hogy májusban lejár a szerződésem, és a klub még nem beszélt velem a hosszabbításról. Valószínű, hogy a szerződés lejárta után visszatérek Magyarországra" – nyilatkozta megkeresésünkre a korábban a Haladásban, a Ferencvárosban és a Debrecenben játszó, 30 éves futballista.

A ciprusi élvonalban jelenleg 6. helyen álló Omonia keretében további két, korábban Magyarországon is futballozó légiós található. A 29 éves brazil André Alves év elején szerződött a Videotontól a szigetországi csapathoz, míg a 26 éves máltai André Schembri útja a Ferencvárostól vezetett Ciprusra az idén nyáron azt követően, hogy egy évet eltöltött Görögországban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik