nemzetisport.hu 2016.07.27 21:36 Frissítve: 2016.07.28 08:53

Bursaspor: az elnök megegyezett Dzsudzsák áráról – sajtóhír

A török Milliyet arról számolt be, hogy a Bursaspor elnöke, Ali Ay megegyezett a Dzsudzsák Balázs után érdeklődő arab klubbal a magyar labdarúgó vételáráról. A válogatott futballista mesebeli összeget tenne zsebre, ha belevág az arab kalandba.

Az arab klubbal állítólag már megegyeztek – Dzsudzsák Balázs keletebbre költözik?

Ezek szerint a törökök 2.5 millió eurót (786 millió forint) kapnának a szerződés megkötésekor, míg bizonyos feltételek teljesülése esetén további egymillió eurót (314 millió forint) utalna át a vevő.

A török csapat Ausztriában edzőtáborozik – amint arról beszámoltunk –, a hétfőn este megérkező, és 2019 nyaráig élő szerződéssel bíró Dzsudzsák azóta már bekapcsolódott a szakmai munkába. A Bursaspor vezetői tegnap a magyar légiósról beszéltek, és ismét megállapítást nyert, hogy fizetése túlságosan megterheli az anyagi nehézséggel küzdő klub kasszáját. Ez erősen kihat arra, hogy értékesítsék őt a nyári átigazolási piacon. Állítólag most be is futott az értékelhető ajánlat, ezért csütörtökre az ausztriai edzőtáborba várják Dzsudzsák menedzserét.

Kedden – ugyancsak török sajtóinformációkra hivatkozva – arról adhattunk hírt, hogy az arab emírségekbeli el-Ain a magyar játékosnak évi 2.5 millió eurós fizetést ajánlott. Dzsudzsák viszont Európában folytatná pályafutását, ezért elsőre visszautasította a lehetőséget. Az arabok azonban készek emelni az összegen, a négymillió euró éves szinten szerintük már meggyőző lenne.

Ha a hírek igazak, Dzsudzsák éves szinten 1 milliárd 258 millió forintot keresne, erre az összegre pedig elég nehezen lehet nemet mondani.

Közben a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Dzsudzsákkal kapcsolatban képbe került az Olympiakosz. Vörösbaranyi József menedzser megerősítette a görög rekordbajnok érdeklődését, azzal a kiegészítéssel, hogy a transzfer nem a magyar labdarúgón múlik.

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.