Légiósok: „Az Olympiakosz? Nem Dzsudzsákon múlik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 07:20
A Nemzeti Sport Online kedden görög és török forrásokból úgy értesült, hogy Dzsudzsák Balázst szerződtetné az Olympiakosz Pireusz. A magyar válogatott szélső menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, nem Dzsudzsákon múlik, hogy a görög rekordbajnoknál folytassa pályafutását.

„A görög klub valóban érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, s elárulhatom azt is, nem rajta múlik a váltás – mondta a Nemzeti Sportnak Vörösbaranyi József, a 29 éves játékos menedzsere, utalva arra, hogy az átigazoláshoz a két klubnak kell megegyeznie. – Érdeklődők folyamatosan vannak, olasz és német csapatok is szerződtetnék, volt olyan együttes, amely kölcsönbe, opcióval vitte volna Balázst. Az elsődleges cél Európa, ha nem lesz megfelelő lehetőség, akkor beszélhetünk majd az arab vonalról. Balázs jól játszott az Európa-bajnokságon, de utána nem volt akkora a mozgolódás, mint amekkorára számított, most kezd igazán beindulni a piac.”„A görög klub valóban érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, s elárulhatom azt is, nem rajta múlik a váltás – mondta a Nemzeti Sportnak Vörösbaranyi József, a 29 éves játékos menedzsere, utalva arra, hogy az átigazoláshoz a két klubnak kell megegyeznie. – Érdeklődők folyamatosan vannak, olasz és német csapatok is szerződtetnék, volt olyan együttes, amely kölcsönbe, opcióval vitte volna Balázst. Az elsődleges cél Európa, ha nem lesz megfelelő lehetőség, akkor beszélhetünk majd az arab vonalról. Balázs jól játszott az Európa-bajnokságon, de utána nem volt akkora a mozgolódás, mint amekkorára számított, most kezd igazán beindulni a piac.”

„Higgadtan, jól kezeli a helyzetet, de ezen nincs mit csodálkozni, szerződés köti a Bursasporhoz. Persze jó lenne minél előbb megtalálni az új klubot, elvégre már mindenhol tart a felkészülés, de nincs okunk aggódni, az sem baj, ha csak az átigazolási szezon utolsó napján sikerül. Az Olympiakosz minden szempontból jó lenne. Patinás európai klub, amely a bajnoki címért küzd, ráadásul a nemzetközi porondon is szerepel” – tette hozzá a játékosügynök.

Az Olympiakosz mellett az elmúlt napokban az el-Ain érdeklődéséről lehetett hallani. Török sajtóhírek szerint az arab emírségekbeli klub a Bursaspornak hárommillió, míg Dzsudzsáknak éves szinten 2.5 millió eurót ajánlott, de utóbbit négyre is megemelnék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik