Hamburg: Stiebert kölcsönadják a Nürnbergnek

Vágólapra másolva!
2016.01.16. 14:10
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV sportigazgatója bejelentette, hogy a magyar válogatott Stieber Zoltánt kölcsönadják a másodosztályú Nürnbergnek.

Peter Knäbel pénteken még úgy fogalmazott: a két klub már megegyezett egymással, de a HSV-nek előbb meg kell találnia a támadó középpályás utódját, csak azután engedheti el Nürnbergbe. Peter Knäbel pénteken még úgy fogalmazott: a két klub már megegyezett egymással, de a HSV-nek előbb meg kell találnia a támadó középpályás utódját, csak azután engedheti el Nürnbergbe.

A Hamburger Abendblatt szombati számában már azt nyilatkozta a sportvezető, hogy kölcsönadják Stiebert. A 27 éves magyar labdarúgó korábban a Koblenz, az Aachen, a Mainz és a Greuther Fürth csapatában is megfordult, vagyis a Nürnberg lesz a hatodik német klubja.

A Bild úgy értesült, hogy Stiebert orvosira várják, hétfőn a csapattal tarthat a törökországi edzőtáborba.

Stieber az előző élvonalbeli idényben kulcsembere volt a Hamburgnak – ezért a magyar válogatottban is rendszerint kezdőként léphetett pályára –, a mostani évadban azonban csak elvétve kapott játéklehetőséget.

A HSV a Bundesliga tabellájának 10. helyén áll, az 1. FC Nürnberg a harmadik helyen tölti a téli szünetet a másodosztályban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik