Nürnberg: Stiebert orvosira várják, hétfőn a csapattal tarthat

Vágólapra másolva!
2016.01.16. 01:06
A Bild beszámolója szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburgtól elvágyódó Stieber Zoltán a tárgyalások kedvező alakulása esetén hétfőn elutazhat a Nürnberg keretével a törökországi edzőtáborba.

A Hamburg sportigazgatója, Peter Knäbel korábban már tudatta a német dpa hírügynökséggel, hogy a HSV és a Nürnberg között megszületett az egyezség Stieber kölcsönadásáról, ám a magyar légiós egyelőre nem válthat klubot. A Bild úgy tudja, Stieber akkor kap zöld lámpát, ha a HSV bejelenti a támadósor megerősítésére kiszemelt új játékosok érkezését.a HSV és a Nürnberg között megszületett az egyezség Stieber kölcsönadásáról, ám a magyar légiós egyelőre nem válthat klubot. A Bild úgy tudja, Stieber akkor kap zöld lámpát, ha a HSV bejelenti a támadósor megerősítésére kiszemelt új játékosok érkezését.

A Nürnberg sportigazgatója, Andreas Bornemann türelmesen várja, hogy a Hamburg elengedje az állandó játéklehetőségre vágyó magyar támadót.

„Amíg nem értesülök róla, hogy a Hamburgnál fordulat állt be Stieber ügyében, nyugodt vagyok. Nem adunk ultimátumot a HSV-nak, ostobaság lenne. Ha minden a tervek szerint alakul, Stieber hétfőn velünk utazik Törökországba” – mondta Bornemann.

A Bild megjegyzi, Stiebert vasárnap, de legkésőbb hétfő reggel orvosi vizsgálatra várják a Nürnbergnél, ezt követően útra kelhet új csapattársaival Belekbe – ahonnan szombaton érkezik vissza a Hamburggal.

A Nürnberg tizenhét forduló után az osztályozót jelentő harmadik helyen áll a Bundesliga 2.-ben, hátránya nyolc pont a listavezető RB Leipzig és öt a Freiburg mögött, míg a St. Pauli három pont lemaradással követi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik