Brescia: Feczesin Róbertet külföldre vinnék - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 22:29
A datasport.it olasz internetes portál információi szerint Feczesin Róbert biztosan elhagyja a Serie A újoncát, a Bresciát, külföldre szerződhet.

A datasport.it beszámolója szerint a Bresciánál kialakult a csapat végleges kerete, a csatárok közül Riccardo Taddei és a DVSC-től visszatért Feczesin Róbert létszámfölöttinek számít, ezért mindketten távozni fognak.

Taddei a hírek szerint marad Olaszországban, a Serie B-ben folytathatja, míg Feczesin iránt külföldről van érdeklődés.

A csatár ügyeit intéző F-Group menedzseriroda a Nemzeti Sport Online kérdésére azt a tájékoztatást adta, hogy nem tudnak konkrét érdeklődőről, és jelen állás szerint Feczesin marad a Bresciánál, ugyanis a nyári felkészülési időszakban több gólt is szerzett, elégedettek a teljesítményével.

A datasport.it a Brescia középpályására, Vass Ádámra nem tér ki külön, de ha valóban végleges a csapat kerete, akkor valószínűsíthető, hogy a magyar futballista nem szerződik az iránta érdeklődő Parmához, és marad az élvonal újoncánál.

Harmadik magyarját, Varga Rolandot már korábban kölcsönadta a Brescia a harmadosztályú Foggiának, mint ismeretes, a középpályás hétvégén gólt is szerzett új csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik