HIRDETÉS
HIRDETÉS
P. K. 2018.01.04 12:57 Frissítve: 2018.01.04 12:57

Bajnernél cisztát találtak – „napi 15 injekció kellett, hogy lábra álljon”

Bajner Bálintot a nyáron szerződtette ismét a német Borussia Dortmund, amelynél már korábban is szerepelt. A BVB negyedosztályban szereplő második csapatának keretébe került, de az ősszel egyetlen bajnokin sem szerepelt. Az okokról a Nemzeti Sport Online a csatár menedzserét, Kozák Attilát kérdezte.

HIRDETÉS

 

„Bajner Bálint a nyári szerződéskötést követően rögtön bekapcsolódott a munkába, de folyamatosan csípőfájdalmai voltak, amelyeket hiába kezeltek, újra és újra visszatértek. Egy idő után már annyira erős fájdalmai voltak, hogy napi tizenöt injekcióra volt szüksége, hogy egyáltalán lábra tudjon állni” – beszélt az NSO-nak a csatár nehéz időszakáról a menedzsere, Kozák Attila.

 
Bajner: Azt hittem, csak poénkodik velem a Dortmund

„Október végén aztán találtak egy cisztát a bölcsességfoga alatt, amit el is távolítottak – folytatta a játékosügynök. – Azóta tünetmenetes, és folyamatosan azért dolgozik, hogy a tavaszi nyitányra utolérje magát. Ezért az ünnepekre haza sem jött, hanem napi három egyéni tréninggel készült, hogy mire a csapat elkezdi a téli felkészülést, ő is teljes értékű edzésmunkát végezhessen.”

A BVB II szombaton kezdi meg a felkészülést, a német negyedosztály küzdelmei februárban folytatódnak. A Dortmund a 4. helyen áll a 18 csapatos csoportjában, ugyanannyi pontot gyűjtött, mint a 3. Wiedenbrück, és nyolc pontra van az éllovas Viktória Kölntől.

 MI A CISZTA?
A ciszta egy olyan hólyag, amely tartalmazhat levegőt, folyadékot vagy egyéb anyagot. Bármely testrészen képződhet ciszta, csontos területen, szerveken és lágy szöveteken is. A legtöbb ciszta nem rákos.
Forrás: webbeteg.hu

„A klubnál nagy várakozással tekintenek Bálint tavaszi játéka elé, mert éppen az ő posztján, vagyis a csatársorban van egy lyuk a csapatban – fogalmazott Kozák. – A Dortmund amúgy végig mindenben támogatta őt, abszolút érződik, hogy számítanak rá. Ezért fel sem vetődött, hogy esetleg klubot váltson, pedig még úgy is volt iránta érdeklődés olasz és spanyol alacsonyabb osztályú csapatoktól, hogy az ősszel nem szerepelt. Bízunk benne, hogy tavasszal már semmi sem fogja hátráltatni, és ha gólokkal hálálja meg a bizalmat, akkor akár még az első csapatnál is kaphat lehetőséget, ahogy erre a korábbi időszakában is volt példa.”  

Mint ismeretes, Bajner 2012 és 2014 között már játszott Dortmundban, és 2013 februárjában egy bajnoki meccsen csereként beállva az első csapatban, a Bundesligában is pályára léphetett.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 09:20:13

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Interjú az osztrák szövetségi kapitány segítőjeként dolgozó korábbi csatárral.

2018.06.04 09:45:59

Légiósok BORBOLA BENCE

A Dinamo Kijev védője állítja, ha nem sérül meg Newcastle-ben, a mai napig Angliában lenne.

2018.05.30 11:56:58

Légiósok PÓR KÁROLY

„Előretekintek, most a Red Bull első csapata következik” – évértékelés a salzburgiak középpályásával.

2018.05.27 23:39:37

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Nemcsak azt reméltük, hogy bajnokságaink nívója jobb lesz, hanem azt is, hogy hazai legjobbjaink a válogatottban kamatoztathatják a légiósoktól tanultakat.

2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS