HIRDETÉS
HIRDETÉS
S. G. 2018.08.01 11:13 Frissítve: 2018.08.01 12:03

A londoniak nem láthatják Sallait, akit 4 országból is csábítanak

Bár angol sajtóhírek szerint a Fulham csütörtökön megnézné Sallai Rolandot a ciprusi APOEL tallinni El-selejtezőjén, a játékos édesapjától megtudtuk, erre az angol klubnak nem lesz lehetősége, ugyanis a középpályás sérülés miatt kihagyja a találkozót. Ám tudnak arról, hogy több klub is élénken érdeklődik iránta.

HIRDETÉS
Sallai Roland az előző idényben a Real Madrid ellen is játszott a Bajnokok Ligájában (Fotó: Imago)

 

„A csütörtök nem dönthet Roli jövőjéről, tudniillik sérült, vélhetően el sem utazik Tallinnba az  Európa-liga-selejtező visszavágójára, hiába nézné meg őt újra a Fulham játékosügynöke.” 

Ez a legfontosabb információ jelenleg Sallai Rolanddal kapcsolatban. Mindezt az édesapja, Sallai Tibor mondta el azután, hogy szóba került a csütörtöki „újbóli tesztelés" lehetősége. Ami biztos: a magyar futball egyik legnagyobb reménységének tartott támadó iránt egyre több egyesület érdeklődik. Nem csoda, a 21 esztendős  fiatalember egy szezon alatt lett meghatározó játékos jelenlegi klubcsapatánál, az APOEL-nél.

A ciprusi klubnál érthetően értékként kezelik őt, és a jelek szerint kiváló üzletet kötöttek a megvásárlásával. A hírek szerint a német Freiburg négymillió eurót kínált a nyolcszoros magyar válogatott labdarúgóért, az angol Fulham pedig jelenleg három és fél milliós ajánlatnál tart.  Mégis az angol Premier League újonca tűnik befutónak.

„Tudok a Fulham érdeklődéséről és a Freiburg ajánlatáról, no meg arról is, hogy a belga FC Bruges is vinné a fiamat. Sőt, a Palermo visszacsábítaná, s Olaszországból első osztályú klubok is felfigyeltek rá. Jó érzés ez nekem, büszkeséggel tölt el” – mondta Sallai Tibor.

„De Roli tett is érte, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön – folytatta az édesapa. – Az APOEL-nél  folyamatosan jól teljesít, gólokat lő, gólpasszokat ad, tizenegyeseket  harcol ki, nem csoda, hogy a szurkolók rajongásig szeretik. A minap a közösségi portálon írtak nekem Nicosiából, óvatosan figyelmeztetve, hogy a gyerek maradjon a klubnál, és ne vigyük őt sehová onnan. Ott voltam Nicosiában a Suduva elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján. Az APOEL Litvániában kikapott három-egyre, így odahaza hiába nyert egy-nullára, kiesett. Most viszont az Európa-ligában el lehet jutni a csoportkörig, az észt  Flora Tallinn elleni találkozót a világhálón követtem, és mondhatom, Roli kiválóan teljesített, gólt lőtt, kiemelkedett a mezőnyből. Nem csoda, hogy a Fulham küldöttei felfigyeltek rá. Beszéltem a gyerekkel, azt mondta, remekül érzi magát Cipruson, de a Premier League, a Fulham óriási előrelépést jelentene. Ezért is kár, hogy nem játszhat Tallinnban kisebb húzódás miatt.”

Sallai Tibornak aligha kell aggódnia fi a jövője miatt. Talán még akkor sem,  ha információnk szerint több menedzser is legyeskedik Roland körül. Bízhatunk benne, hogy az ő esetében nem  lesz, nem lehet gond az ügynökökkel az édesapa szerepvállalása miatt. S persze az is kérdés, hogy Prodromosz Petridisz, az APOEL elnöke szeretne-e pénzt látni a magyar fiúért, vagy minél tovább életben akarja tartani az  Európa-liga-reményeket. A Fulham egyébként a napokban vásárolta meg végleg 22 millió fontért Alekszandar Mitrovics, a Newcastle szerb csatára játékjogát.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.14 12:15:03

Légiósok nemzetisport.hu

Bogdán Ádám a Celtic ellen védhet • Windecker József a PAOK ellen mutatkozhat be.

2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS