HIRDETÉS
HIRDETÉS
S. G. 2018.08.01 11:13 Frissítve: 2018.08.01 12:03

A londoniak nem láthatják Sallait, akit 4 országból is csábítanak

Bár angol sajtóhírek szerint a Fulham csütörtökön megnézné Sallai Rolandot a ciprusi APOEL tallinni El-selejtezőjén, a játékos édesapjától megtudtuk, erre az angol klubnak nem lesz lehetősége, ugyanis a középpályás sérülés miatt kihagyja a találkozót. Ám tudnak arról, hogy több klub is élénken érdeklődik iránta.

HIRDETÉS
Sallai Roland az előző idényben a Real Madrid ellen is játszott a Bajnokok Ligájában (Fotó: Imago)

 

„A csütörtök nem dönthet Roli jövőjéről, tudniillik sérült, vélhetően el sem utazik Tallinnba az  Európa-liga-selejtező visszavágójára, hiába nézné meg őt újra a Fulham játékosügynöke.” 

Ez a legfontosabb információ jelenleg Sallai Rolanddal kapcsolatban. Mindezt az édesapja, Sallai Tibor mondta el azután, hogy szóba került a csütörtöki „újbóli tesztelés" lehetősége. Ami biztos: a magyar futball egyik legnagyobb reménységének tartott támadó iránt egyre több egyesület érdeklődik. Nem csoda, a 21 esztendős  fiatalember egy szezon alatt lett meghatározó játékos jelenlegi klubcsapatánál, az APOEL-nél.

A ciprusi klubnál érthetően értékként kezelik őt, és a jelek szerint kiváló üzletet kötöttek a megvásárlásával. A hírek szerint a német Freiburg négymillió eurót kínált a nyolcszoros magyar válogatott labdarúgóért, az angol Fulham pedig jelenleg három és fél milliós ajánlatnál tart.  Mégis az angol Premier League újonca tűnik befutónak.

„Tudok a Fulham érdeklődéséről és a Freiburg ajánlatáról, no meg arról is, hogy a belga FC Bruges is vinné a fiamat. Sőt, a Palermo visszacsábítaná, s Olaszországból első osztályú klubok is felfigyeltek rá. Jó érzés ez nekem, büszkeséggel tölt el” – mondta Sallai Tibor.

„De Roli tett is érte, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön – folytatta az édesapa. – Az APOEL-nél  folyamatosan jól teljesít, gólokat lő, gólpasszokat ad, tizenegyeseket  harcol ki, nem csoda, hogy a szurkolók rajongásig szeretik. A minap a közösségi portálon írtak nekem Nicosiából, óvatosan figyelmeztetve, hogy a gyerek maradjon a klubnál, és ne vigyük őt sehová onnan. Ott voltam Nicosiában a Suduva elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján. Az APOEL Litvániában kikapott három-egyre, így odahaza hiába nyert egy-nullára, kiesett. Most viszont az Európa-ligában el lehet jutni a csoportkörig, az észt  Flora Tallinn elleni találkozót a világhálón követtem, és mondhatom, Roli kiválóan teljesített, gólt lőtt, kiemelkedett a mezőnyből. Nem csoda, hogy a Fulham küldöttei felfigyeltek rá. Beszéltem a gyerekkel, azt mondta, remekül érzi magát Cipruson, de a Premier League, a Fulham óriási előrelépést jelentene. Ezért is kár, hogy nem játszhat Tallinnban kisebb húzódás miatt.”

Sallai Tibornak aligha kell aggódnia fi a jövője miatt. Talán még akkor sem,  ha információnk szerint több menedzser is legyeskedik Roland körül. Bízhatunk benne, hogy az ő esetében nem  lesz, nem lehet gond az ügynökökkel az édesapa szerepvállalása miatt. S persze az is kérdés, hogy Prodromosz Petridisz, az APOEL elnöke szeretne-e pénzt látni a magyar fiúért, vagy minél tovább életben akarja tartani az  Európa-liga-reményeket. A Fulham egyébként a napokban vásárolta meg végleg 22 millió fontért Alekszandar Mitrovics, a Newcastle szerb csatára játékjogát.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.03 08:45:30

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Az Atromitosz kapusa másképp gondolkodik, Ugrai Roland szerződtetésében is szerepet játszott.

2018.09.30 23:35:14

Légiósok nemzetisport.hu

2018.09.26 13:57:58

Légiósok PÓR KÁROLY

Bekker Rolandnak megvan az első gólja Németországban és az esélye a fejlődésre.

2018.09.26 00:36:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Valamit nagyon másképp látnak azok odakint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS