Videó: taxiban vívott kvízpárbajt Weghorsttal Szalai Attila

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.11. 13:39
null
Szalai Attila és Wout Weghorst (Fotó: Imago Images)
Mint arról beszámoltunk, a Hoffenheim 3–1-re legyőzte a Bochumot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában, pénteken. Két nappal később jelent meg a klub YouTube csatornáján a „Quiz Taxi” névre keresztelt műsor, ahol a sinsheimi együttes két játékosa, Szalai Attila és Wout Weghorst válaszolt a futballal kapcsolatos, illetve magánéleti kérdésekre – vette észre az nb1.hu.

A két labdarúgót először a Törökországban egymás ellen játszott meccs végeredményéről kérdezték (Besiktas–Fenerbahce, az eredmény 0–0 lett), majd azt kellett megtippelni, hogy a csapatban hány játékos magasabb Szalainál, de alacsonyabb Weghorstnál.

Azt is megkérdezték a két játékosktól, hogy melyikük válogatottja szerzett több pontot az Eb-selejtezőkön, s mindketten arra jutottak – helyesen –, hogy Hollandia és Magyarország azonos pontszámmal zárta a selejtezősorozatot. Ezután magánéleti kérdések jöttek, s az utolsó kérdésnél Weghorst tévedett, amikor úgy vélte, hogy hamis az állítás, miszerint Szalainak van egy 14 évvel fiatalabb húga – a kvíz győztese így a magyar válogatott belső védője lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik