Olvasóink döntöttek – ez volt Szoboszlai Dominik eddigi legszebb gólja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.04. 09:58
null
Olvasóink szerint Szoboszlai Dominik pályafutása eddigi legszebb gólját a törökök elleni 2020-as Nemzetek Ligája-mérkőzésen lőtte (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Szoboszlai Dominik bombagóllal járult hozzá a Liverpool Leicester City elleni továbbjutásához az angol Ligakupa 3. fordulójában. A „vörösök” magyar középpályása a mérkőzés után arról beszélt, nem feltétlenül az a gól volt pályafutása legszebb találata, de mindenképpen az egyik közülük. Ezt követően arra kértük olvasóinkat, döntsék el, szerintük melyik volt Szoboszlai Dominik legszebb gólja.

 

SZAVAZÁS

Ki ellen szerezte Szoboszlai Dominik pályafutása eddigi legszebb gólját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Nemzeti Sport olvasói döntöttek, szerintük Szoboszlai góljai közül a legszebb a Törökország ellen 1–0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen született 2020. szeptember 3-án, amikor távoli szabadrúgást bombázott az ellenfél kapujába. Ez a találat olvasóink szerint messze a legszebb volt, ugyanis erre 1435 szavazat érkezett, az Izland elleni Eb-pótselejtezőn rúgott fontos és ugyancsak látványos gólja több mint 400 vokssal lemaradva lett második, míg a Leicester elleni bombája 807 szavazattal a harmadik helyen zárt.

Ezek után valamivel nagyobb a szakadék, az RB Leipzig játékosaként a Dortmundnak a Német Kupa-döntőn lőtt gólja lett a negyedik 263 vokssal, nem sokkal megelőzve az Erling Haalandék elleni találatát az U17-es Európa-bajnoki selejtezőn (235 szavazat). Hatodik helyen végzett salzburgi színekben szerzett találata a Lokomotiv Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a hetedik, kilencedik és tizedik helyre pedig három szabadrúgásgólja került, a bolgárok elleni 75, a szlovákok elleni gólja 35 szavazatot kapott, míg a Sturm Graz elleni pontrúgása 33 voksot gyűjtött. Nyolcadikként a Más opció végzett.

OLVASÓINK SZERINT A TÖRÖKÖK ELLENI GÓLJA VOLT SZOBOSZLAI DOMINIK EDDIGI PÁLYAFUTÁSA LEGSZEBB GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik