Légiósok: Schäfer csapattársa lehet Szalai Attila – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.07. 21:43
null
Szalai Attila a Bajnokok Ligájában is pályára léphet, ha tényleg az Unionhoz igazol (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin hivatalos ajánlatot küldött a török Fenerbahcénak annak magyar válogatott belső védőjéért, Szalai Attiláért – írja a Transfermarkt török kiadása.

Az oldal forrásául szolgáló újságíró, Yagiz Sabuncuoglu szerint ezzel együtt nem a Schäfer Andrást is foglalkoztató fővárosi klub az egyetlen kérője Szalainak – a török újságíró szerint a Hoffenheim is küldött egy ajánlatot az isztambuli klubnak.

Mindeközben a sporx.com is megszellőztetett egy Szalaival kapcsolatos pletykát, a török sportportál szerint a spanyol élvonalbeli Valencia is ajánlatra készül, noha meglepő lenne, ha Szalai egy német BL-résztvevő helyett a La Liga egyik kiesőjelöltjét választaná.

További érdekesség, hogy a török források Szalai esetében egy 10-12 millió euró körüli vételárat emlegetnek, miközben néhány hete még egy húszmilliós árcéduláról szóltak a hírek.

Szalai Attila a mögöttünk hagyott idényben 52 tétmérkőzésen lépett pályára a Fenerben, ezeken három gólt szerzett és két gólpasszt adott.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik