Lengyelország: a magyar védő visszahívásáról spekulálnak

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.06.24. 14:48
null
Tamás Márk már megkezdte a felkészülést a sepsiszentgyörgyi csapattal (Fotó: Sepsi OSK Facebook)
A WroclawskieFakty lengyel portál úgy értesült, hogy a helyi klub, a Slask Wroclaw szívesen szerződtetné újra korábbi magyar labdarúgóját, a jelenleg Sepsiszentgyörgyön futballozó Tamás Márkot.

 

A wroclawi lap szerint David Balda, a legutóbbi idényben éppen csak az élvonalban maradó lengyel klub új sportigazgatója mindenképpen szeretné megerősíteni a védelem közepét, és az egyik kiszemelt a 29 éves Tamás Márk, a Sepsi OSK labdarúgója.

A lap ugyanakkor hozzáteszi, hogy tudomása szerint a Slask még nem tett konkrét lépést a védő megszerzése érdekében, ami azért is aggasztó a helyiek szempontjából, mert állítólag a szintén lengyel élvonalbeli Górnik Zabrze (legutóbb 6. lett) és a román bajnokság ötödikje, a Rapid Bucuresti is szívesen látná a soraiban.

Tamás 2020 februárjától két és fél éven át volt a Slask játékosa, 52 mérkőzésen lépett pályára, dolgozott az idén áprilisban újra vezetőedzővé kinevezett Jacek Magiera keze alatt, jól ismeri a helyi viszonyokat.

Érdemes ugyanakkor fejben tartani, hogy a Slaskból nem egészen egy éve Székelyföldre igazoló Tamás Márknak jövő nyárig szerződése van a Sepsi OSK-val, és a Román Kupát megnyerő csapat tagjaként lehetősége lesz pályára lépni az európai kupaporondon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik