Horvátország: a Futáccsal ütköző védő fenyegető üzeneteket kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.08. 08:43
A horvát élvonalbeli Hajduk Split néhány szurkolója keresetlen szavakat hagyott Filip Benkovic, a Dinamo Zagreb 20 éves labdarúgójának Facebook-oldalán, mert véleményük szerint, a fiatal bekk mosolygott miközben a súlyosan megsérülő Futács Márkót ápolták.

Mint ismert, Futács Márkó vasárnap térdszalagszakadást szenvedett a Dinamo Zagreb ellen 3–1-re elvesztett bajnoki találkozón. Az előző szezonban horvát gólkirályi címet szerző magyar támadó az oldalvonalnál Benkoviccsal küzdött a labdáért, amikor megsérült a térde.

A felvételek alapján Benkovic nem bántotta a 27 éves csatárt, ám úgy tűnt, elsőre nem akarta elhinni, hogy Futács valóban megsérült.a Dinamo Zagreb ellen 3–1-re elvesztett bajnoki találkozón. Az előző szezonban horvát gólkirályi címet szerző magyar támadó az oldalvonalnál Benkoviccsal küzdött a labdáért, amikor megsérült a térde.

A felvételek alapján Benkovic nem bántotta a 27 éves csatárt, ám úgy tűnt, elsőre nem akarta elhinni, hogy Futács valóban megsérült.



„Nemrég tértem vissza egy kényszerpihenőről, senkinek nem akarnék szándékosan sérülést okozni. A reakcióm? A pályán nem tűnt súlyosnak az eset, de remélem, Futács Márkó minél előbb felépül” – idézi a 24sata.hr Benkovicot, aki a hivatalos Facebook-oldalán számos fenyegető üzenetet kapott a Hajduk-drukkerektől.

Futács Márkóra legalább féléves kihagyás vár. Mario Branco, a splitiek sportigazgatója azt mondta, új szerződést kínálnak a válogatott támadónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik