Légiósok: Futács Márkó sérülése súlyos, műtét vár rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 16:57
Mint beszámoltunk róla, Futács Márkó, a horvát élvonalbeli Hajduk Split magyar labdarúgója térdsérülést szenvedett a Dinamo Zagreb ellen 3–1-re elveszített bajnoki mérkőzésen. A klubja hivatalos honlapján megjelent hír szerint a vizsgálatok megállapították, hogy a csatár sérülése súlyos, így műtét és hosszabb kihagyás vár rá.

Joan Carrillo, a Hajduk edzője elkeseredetten nyilatkozott Futács Márkóról a Dinamo Zagreb elleni meccs után. A magyar csatár a szünetben állt be, de bal térdének sérülése miatt a 74. percben le kellett cserélni.

„Hétfőn vizsgálják meg, korábban is voltak már térdproblémái, sajnos nem nézett ki jól” – fogalmazott a spanyol tréner.

Futács Márkó sérülése

A csapat honlapjának beszámolója szerint Futácsnak a bal térdében kell megoperálni a keresztszalagot, így biztosan hosszabb kihagyás vár majd rá. A 27 éves játékosnak 2015 novemberében szintén elszakadt a keresztszalagja, akkor több mint fél évet – a Transfermarkt szerint 192 napot – kellett kihagynia.

„A klubnál mindannyian szomorúak vagyunk. Ismerjük Márkót, láttuk, milyen jól szerepelt az előző szezonban, és hogy hogyan kezdte az újat. Ezt a Hajduknál természetesen díjazzuk, ezért azon gondolkodunk, hogy új szerződést kínálunk neki. Ilyenkor sem szabad elfelejtenünk, hogy Márkó a játékosunk és a klubunk része” – mondta Mario Branco, a Hajduk Split sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik