Légiósok: a Lech Poznannál megértik Kádár dühét, de…

Vágólapra másolva!
2017.02.06. 19:46
null
Kádár Tamás válogatott edzésen a tavalyi Európa-bajnokságon (Fotó: NS-archív)
…hozzáteszik: a klub érdekei azt diktálják, hogy ne egyezzenek meg a magyar labdarúgóért első ránézésre nagyon kedvező ajánlatot tevő Dinamo Kijevvel.

 

A lengyel sajtóhoz és a poznani klub vezetőihez is eljutott annak híre, hogy Kádár Tamás dühösen nyilatkozott a magyar médiában: vele ne szórakozzanak, engedjék az ukrán klubhoz igazolni!

„Nem tehetünk semmit, az ukrán klub kínálta feltételek alapján nem tudunk megegyezni” – idézi Piotr Rutkowskit, a Lech Poznan alelnökét a wyborcza.pl poznani kiadása.

Nem a kialkudott vételárral (állítólag 2.5 millió euróról van szó), hanem annak kifizetésének ütemezésével és garanciáival van gondjuk a poznaniaknak, akik nem titkolják: aggasztják őket a kijevi klub pénzügyi nehézségeiről érkező hírek.

„Teljesen megértem Kádár Tamást – folytatta Rutkowski. – A helyében én is nagyon mérges lennék, hiszen egyetlen labdarúgónak sem kellemes érzés ilyen helyzetbe sodródni. De higgyék el, nem a mi rossz szándékaink akadályozzák az üzletkötést. A saját érdekeinket ugyanakkor nem söpörhetjük félre.”

Rutkowski hozzátette: az angliai érdeklődőkkel már nem tudnak megegyezni, hiszen az ottani átigazolási piac bezárt, de orosz klubok is kifejezték vásárlási szándékukat, velük még dűlőre juthatnak – igaz, nem olajozza a fogaskerekeket, hogy ők kevesebb pénzt ajánlottak a magyar védőért, mint a Dinamo Kijev.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik