Légiósok: Örültem, hogy újra játszhattam – Köteles

Vágólapra másolva!
2016.09.10. 09:09
Első mérkőzését játszotta új csapatában, a Waasland-Beverenben Köteles László, aki jó teljesítménnyel járult hozzá a címvédő FC Bruges elleni hazai sikerhez (1–0). A magyar légiós a mérkőzés után azt mondta, örült, hogy újra védhetett.

„Örültem, hogy újra védhettem. Kicsit persze furcsa volt tíz hónap után újra pályára lépni, miként az is, hogy az FC Bruges ellen esélytelenként játszhattam – mondta Köteles, aki a Genk kölcsönjátékosa. – Hallom, hogy valakik azt mondják, ez visszalépés számomra a karrieremben, de ezzel nem értek egyet. Bármi jobb annál, mint ha nem játszok. Most viszont lehetőségem van bebizonyítani egész Belgiumnak, hogy még mindig lehet rám számítani.” Köteles, aki a Genk kölcsönjátékosa. – Hallom, hogy valakik azt mondják, ez visszalépés számomra a karrieremben, de ezzel nem értek egyet. Bármi jobb annál, mint ha nem játszok. Most viszont lehetőségem van bebizonyítani egész Belgiumnak, hogy még mindig lehet rám számítani.”

„Köteles teljesítménye kulcsfontosságú volt, ez különösen szép tőle, figyelembe véve, hogy min ment keresztül a közelmúltban” – dicsérte a magyar kapust a Waasland-Beveren vezetőedzője, Stijn Vreven.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik