Légiósok: „Nikolics könnyedén megnyeri a gólkirályi címet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 21:25
Andrzej Juskowiak, korábbi lengyel válogatott labdarúgó szerint ha Nikolics Nemanja így folytatja, könnyedén megnyeri a lengyel gólkirályi címet.

Nikolics 14 meccsen szerzett 16 góljával vezeti a lengyel góllövőlistát, míg üldözője, Mariusz Stepinski csupán hétnél jár, így jó esélye van a végső győzelemre.

„Nagyon szép teljesítmény, amit Nikolics nyújtott eddig, rég nem láttam ilyen csatárt a lengyel élvonalban – mondta Juskowiak az eurosport.onet.pl-nek. – Ugyanakkor néha túlságosan is függ a társaktól, és az is előfordul, hogy csapattársai olyan helyzetben is őt keresik, amikor másnak passzolni jobb megoldás lenne.”

„Ettől függetlenül Nikolics a Legia Warszawa történelmének leghatékonyabb légiósa lehet. Ha így folytatja, könnyedén megnyeri a gólkirályi címet.”

Juskowiak a Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot foglalkoztató Lech Poznanról is beszélt. A korábbi válogatott futballista szerint a bajnokságot pocsékul kezdő, de az utolsó három meccsükön veretlen poznaniak újra jó formába lendültek és hamarosan feljebb lépnek a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik