Légiósok: Huszti évi 1.5 millió eurót keres Kínában - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 14:14
Alig három mérkőzés után megkedvelték Huszti Szabolcsot a kínai élvonalbeli Csangcsun Jataj szurkolói. Sajtóhírek szerint a 31 esztendős magyar labdarúgó évi 1.5 millió eurót keres új klubjánál.

A kínai Titan Sports Huszti Szabolccsal, a Csangcsun Jataj új szerzeményével készített cikket. A hírek szerint az eddig három meccsen pályára lépő, és a harmadikon roppant fontos gólt szerző Husztit máris megkedvelték a szurkolók. Huszti elmondta, remek csapatba került, és ígéri, jobb teljesítményt fog nyújtani a szintén a kínai bajnokságban szereplő Alessandro Diamanti, Alberto Gilardino párosnál.a harmadikon roppant fontos gólt szerző Husztit máris megkedvelték a szurkolók. Huszti elmondta, remek csapatba került, és ígéri, jobb teljesítményt fog nyújtani a szintén a kínai bajnokságban szereplő Alessandro Diamanti, Alberto Gilardino párosnál.

A lap úgy tudja, Husztiért 1.5 millió eurót fizetett a Csangcsun a német élvonalbeli Hannovernek, a játékos pedig ugyanennyit keres évente új kenyéradójánál.

Amikor Huszti megérkezett a Jataj bázisára, nem volt elégedett az edzőközpontban tapasztalt körülményekkel, de edzője, Dragomir Okuka megnyugtatta, jövőre új komplexumba költözik az együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik