Légiósok: Priskin maradhat az Austria Wiennél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 09:56
Az abseits.at című internetes lap szerint Priskin Tamásnak mégiscsak lehet jövője az Austria Wien labdarúgócsapatánál, a magyar támadó maradhat Ausztriában.

Priskin a télen érkezett az Austria Wienhez, ám egy meccsen sem kapott szerepet, miután klubja kölcsönadta a Maccabi Haifának.

Egy héttel ezelőtt a Kurier még arról írt, hogy Priskinre nem számítanak Bécsben. Azonban a csapat azóta eladta a gólvágó Philipp Hosinert a Rennes-nek. A fiatal támadó távozásáról már a télen is pletykáltak, többek között ezért is szerezték meg Priskint.

A honlap kifejti, hogy Priskin teljesen más stílusú játékos, mint Hosiner. Míg az osztrák játékos szívesen lépett vissza a középpályára és kulcsszerepe volt az Austria passzolós játékában, addig Priskint gyors, a leshatáron helyezkedő, testi felépítését kihasználni szerető lesipuskásként jellemzik.

Mint arról korábban a Nemzeti Sport Online beszámolt, Priskin iránt Magyarországról is van érdeklődés, méghozzá a Győri ETO részéről, a csatár volt klubja már tárgyalt is az Austriával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik