ETO: Priskin szerződtetéséről nem mondtak le

Vágólapra másolva!
2014.06.19. 09:13
Korábban a Nemzeti Sport adta hírül, hogy a Győri ETO ismét harcba száll Priskin Tamás megszerzéséért. A csatárról nem mondtak le a győriek, de egyelőre nem sikerült megállapodni a játékos osztrák klubjával, az Austria Wiennel.

„A keret megfelelő, csak egy kapust és egy befejező csatárt szerződtetünk. Priskin Tamás megszerzéséről továbbra sem tettünk le, de az elképzelésünk nagyon távol áll az Austria Wien vezetőiétől. A csatár szerződése egy év múlva lejár, ezért az osztrákok nem akarnak kölcsönszerződést, mi is végleg szeretnénk kivásárolni, de nem egyszerű egyeztetni az eladóval” – mondta Szasa Sztevanovics, az ETO sportigazgatója.

Priskin esete azért érdekes, mert a télen még szabadon igazolható volt, de akkor nem szerződtette a Győr. A csatár aláírt az Austria Wienhez, de a bécsiek rögtön kölcsönadták a Maccabi Haifának. Ha most eladnák Győrbe, akkor úgy tudnák értékesíteni, hogy az osztrák csapatban pályára sem lépett.

Sztevanovics hozzátette, elérkezett az ideje, hogy a klub utánpótlás-játékosainak egyre több szerep jusson a felnőttek között. Első lépésként az U21-es csapatból Csató Martin, Farkas Zoltán, Illés Dávid és Mervó Bence a kerettel kezdi meg a felkészülést. Miként Takács Ákos is, aki legutóbb egy éve lépett pályára tétmérkőzésen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Windecker József (MVM-Paks – kölcsönből vissza?), Németh László (Sopron – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Rafael Burgos (salvadori, ?), Vladimir Djordjevics (szerb, ?), Mihai Nicorec (román, ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Milan Borjan (kanadai, klub nélkül, legutóbb Sivasspor – Törökország), Priskin Tamás (Austria Wien – Ausztria, legutóbb Maccabi Haifa – Izrael)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik