Németország: meggyanúsított magyar labdarúgót igazoltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 15:40
A német bajnokság negyedosztályában szereplő Bayern Hof kötelékébe szegődött Pál Szabolcs, az MTK, a Diósgyőr és a Siófok korábbi labdarúgója.

A szabadon igazolható státuszú Pál Szabolcs egy esztendőre szerződött a bajorországi csapathoz – erősítette meg a német médiában napvilágot látott hírt Jakab László, a játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 éves Pál Szabolcs egyike annak a négy korábbi siófoki labdarúgónak, akit a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség azzal gyanúsított meg, hogy manipulálták a tavasszal lejátszott FTC–Siófok (4–2) bajnoki labdarúgó-mérkőzés eredményét. A játékosok a gyanúsítást visszautasították.

A meggyanúsítás nem jelent egyben eltiltást is, a jelenlegi szabályok értelmében Pál csupán a Magyar Labdarúgó-szövetség versenyrendszerében nem léphet pályára mérkőzésen.

A német Regonalliga bajorországi csoportjának tabelláját pillanatnyilag a Bayern München második csapata vezeti, a Hof a középmezőnyben foglal helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik