Légióssors: Még sohasem éreztem magam jobban - Köteles

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 10:44
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar kapusa, Köteles László elmondása szerint nagyszerű formában érzi magát.
A magyar játékos számára jól sikerült a törökországi felkészülés, amelyet követően vissza akarja szerezni az első számú kapus posztját. „Nagyon nehéz helyzetbe akarom hozni a vezetőedzőt – mondta Köteles. – Mindenképpen vissza akarom szerezni a kezdőposztot.”

Mario Been vezetőedző a Fenerbahce elleni keddi felkészülési mérkőzés után arról beszélt, hogy a következő hét fogja eldönteni, hogy ki folytatja a kapuban a téli szünetet követően.

Köteles szerződése 2014 júniusáig él az együttesnél, és elmondása szerint örül az évekkel ezelőtt meghozott döntésének. A magyar kapus a sérülését követő kispadra szorulásról megjegyezte, hogy ugyanúgy készült, mintha kezdő lenne, és nagyon koncentrált, hogy bármikor bevethető legyen, ha úgy hozza a szükség. Amikor nem játszik, a mérkőzés után rosszul érzi magát, de gyorsan továbblép, és a következő feladattal foglalkozik.

A 28 éves kapus keményen dolgozott sérülése után, hogy ismét ő állhasson a gólvonal elé, és pozitívan tekint a csapat jövőjére is, úgy véli, nagyon erős most a Genk együttese.

„Még sohasem éreztem magam jobban, mint most – folytatta Köteles. – Erősebb és gyorsabb vagyok, mint valaha. Úgy érzem, az egész világgal elbánnék, és ez jó érzéssel tölt el. Ehhez az elmúlt hónapok nagyon kemény munkája mellett a csapat orvosi stábja és a mentális felkészülésért felelő személyzet is kellett. A tesztek megmutatták, hogy eredményesek voltak ezek az edzések, és most nagyon jól érzem magam.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik