Légiósok: közel a megállapodáshoz Lázár Pál és a Las Palmas

Vágólapra másolva!
2012.12.03. 17:46
Lázár Pál a spanyol másodosztályban szereplő Las Palmasnál tárgyalt, és már csak a klub jelzésére vár, hogy Madridba utazzon a kötelező orvosi vizsgálatra.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Lázár Pál a spanyol másodosztályban szereplő Las Palmasnál tárgyalt. A jelenleg a Vasassal készülő 24 esztendős jobb oldali védő elnyerte a vezetőedző tetszését, és szívesen látná őt csapatában:

„Lázár Pál már mindenben megegyezett a Las Palmas vezetőivel, mindössze az orvosi vizsgálat maradt hátra. Azért kell még várnunk a klub visszajelzésére, mert megsérült a csapat egyik kulcsjátékosa, és kérdéses, hogy mennyi időre válik harcképtelenné. Ha csak rövid időt kell kihagynia, akkor már utazunk is Madridba, ahol a kötelező orvosi vizsgálat vár a labdarúgóra, és utána már csak a szerződést kell aláírni. Abban az esetben, ha súlyosabb a sérülés, akkor más típusú játékosra is szükségük lehet, és kérdésessé válik Pali szerződtetése. Ez egy jó csapat, mely az első osztályba szeretne feljutni. Lázár anyagilag és szakmailag is jól járna a spanyol csapattal" – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Dragan Szekulics, a hatszoros válogatott labdarúgó menedzsere.

A Las Palmas jelenleg 23 ponttal a nyolcadik a spanyol másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik