Játékossors: Ausztrián belül vált klubot a magyar csatár

Vágólapra másolva!
2012.06.22. 15:30
Az osztrák másodosztályban szereplő TSV Hartberg csapatába igazolt Fekete Róbert. A csatár 2010 óta a harmadosztályú SKU Amstetten játékosa volt, de kölcsönben futballozott az SC Ostbahnnál is. 

„Menedzseremet, Kaposi Dánielt már a télen is megkeresték a hartbergi vezetők, de akkor még meghiúsult a klubváltás. Májusban azonban ismét felvették a kapcsolatot ügynökömmel a másodosztályú klub vezetői, és akkor már sikerült megegyezni a feltételekről" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Fekete Róbert, akinek a Hartbergnél magyar csapattársa is lesz Kelbert Roland személyében.

A futballista örül, hogy a jövőben profi körülmények között készülhet, és a nyelvvel sincsenek különösebb problémái, megérti az ottani embereket. A hazatérésen nem gondolkodik, mert a külföldi viszonyok jelenleg sokkal kedvezőbbek számára. A játékos továbbá elmondta, hogy barátnője rendszeresen meglátogatja, így magányosnak sem érzi magát.

Az osztrák másodosztály, az Erste Liga 2012–2013-as idényének küzdelmei július végén rajtolnak. A TSV Hartberg az FC Blau-Weiss Linz otthonában kezdi az új szezont.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik