Belgium: Kovács Péter a védelmet kritizálta, edzője őt dicsérte

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 10:39
Mint beszámoltunk róla, Kovács Péter gólt szerzett vasárnap a Lierse Mechelen elleni bajnokiján, de csapata 2–1-re kikapott. A magyar támadó nem volt elégedett a védekezéssel.

„Nyilvánvalóan csalódott vagyok. Egész héten azon dolgoztunk, hogyan játsszunk a Mechelen ellen, aztán az ellenfelünk kétszer is betalált, mert túl lazán védekeztünk. Nem vagyunk elég hatékonyak. Sok helyzetünk volt, de nem sikerült gólra váltanunk őket, aztán jött az én találatom Wesley Sonck tökéletes passza után. Pénteken nyernünk kell a Beerschot ellen, egy döntetlennel nem lennénk elégedettek" – mondta Kovács Péter.

A Lierse vezetőedzője, Chris Janssens bízik benne, hogy jönnek majd a győzelmek, és elégedett Kováccsal.

„Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jönnek a győzelmek is. Jó meccset játszottunk, jó a csapat mentalitása. De azt el kell ismernünk, hogy a két kapott gól elkerülhető lett volna" – tette hozzá a légiós. A Mechelen uralta a játékot, és túl sok helyet hagytunk neki, de a taktikai váltásunk után – amikor Kovácsot beküldtem Dequevy helyére – erősebbek lettünk, és több csatát nyertünk meg. Megértem, hogy Dequevy csalódott volt, de tiszteletben kell tartania a döntésemet. Kováccsal nagyon elégedett vagyok. Jobb, mint a legutóbbi szezonban, és öt kilót fogyott" – jelentette ki Chris Janssens.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik