1860 München: Királyék visszakerültek az első csapathoz

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 11:07
Ricardo Moniz, a német második ligás 1860 München vezetőedzője ismét az első csapat edzésére hívta Király Gábort, a héten fegyelmi vétség miatt a második csapathoz irányított rutinos magyar kapust.

A Gaby Kagelmacherrel összekapó Király és éjszakázás miatt a második csapathoz küldött társai – Daniel Adlung, Vitus Eicher, Yannick Stark és Julian Weigl – pénteken ismét az első kerettel gyakorolhattak – írja Király Gábor hivatalos honlapja. Az 1860 München a hétvégén a harmadik ligás Kiel ellen játszik kupamérkőzést.A Gaby Kagelmacherrel összekapó Király és éjszakázás miatt a második csapathoz küldött társai – Daniel Adlung, Vitus Eicher, Yannick Stark és Julian Weigl – pénteken ismét az első kerettel gyakorolhattak – írja Király Gábor hivatalos honlapja. Az 1860 München a hétvégén a harmadik ligás Kiel ellen játszik kupamérkőzést.

Az éjszakázáson kapott, mindössze 18 éves csapatkapitányt, Julian Weiglt Christopher Schindler váltotta a kapitányi poszton. Weigl önként mondott le a karszalagról. Királyt megkörnyékezte az angol Championshipben szereplő Fulham, a kapus pedig kijelentette: tud az ajánlatról, ám élő szerződés köti az 1860-hoz, így arra koncentrál, hogy visszakerüljön a csapatba.

A pénteki edzést követően Ricardo Moniz bejelentette: Király Gábort és két, szintén fegyelmi vétség miatt megbüntetett futballistáját (Yannick Stark és Daniel Adlung) is elviszi az „oroszlánok" Holstein Kiel elleni kupamérkőzésére.

„Király, Stark és Adlung a keretben van és utazik, Weigl otthon marad. A kapuban Stefan Ortega kezd, aki Bielefeldben már megmutatta, képes nyomás alatt jól teljesíteni. Most kap egy esélyt" – idézi Monizt a Tageszeitung (tz).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik